Eigen vervoer


dus snelle levering

Groot assortiment


voor particulier en zakelijk

Zaagafdeling


direct het juiste formaat

Onze winkel


voor ijzerwaren enz.

Grote voorraad

 

korte levertijden

Tuinhout

Houthandel Reimerswaal beschikt over een zeer groot assortiment tuinhout. Dat varieert van geïmpregneerde rachels tot (bangkirai) tuinschermen. Een greep uit ons assortiment:

  • Potdekselplanken voor het bekleden van gevels. Wij kunnen u dit aanbieden in verschillende breedtes. Tevens verkopen wij ook de zwarte gevelverf (Lucite) voor deze planken.  
  • Rabatdelen in vuren en Meranti hout incl. geïmpregneerde/hardhouten palen, ribben, rachels enz.

Of zoekt u planken voor een mooi terras in uw tuin? Wij kunnen u deze planken aanbieden in verschillende afmetingen / houtsoorten incl. de bevestigingmaterialen: schroeven en spijkers.

Wist u dat er tegenwoordig veel gebruik word gemaakt van onderhoudsvrije tuinhoutproducten zoals kunststof terrasplanken, rabatdelen en potdekselplanken?

Zelfs voor omheiningen in en om u tuin, bent u op het juiste adres. Wij kunnen u weidepalen, paardenbakken en alles voor het afschermen van tuinen aanbieden. 
 

Blokhutten, tuinhuizen en priëlen

Met een tuinhuis geniet u vier seizoenen lang van uw tuin. Heerlijk ontspannen vanuit uw tuinhuis genieten van het ontluikende voorjaar, of de gekleurde bladeren in de herfsttuin.

U kunt voor verschillende modellen en prijsklassen bij ons terecht.
 

Speeltoestellen

Verras uw kinderen met een Jungle Gym speeltoestel!

Bij Jungle Gym vindt u veilige houten speeltoestellen die creativiteit en speelplezier in een vertrouwde omgeving bieden. Met de doe-het-zelf-pakketten van Jungle Gym bouwt u eenvoudig een compleet en veilig speeltoestel in uw tuin. Bekijk ze in onze showroom.